Kino projekcije

Ulaznice za projekcije možete rezervirati na mob:099/855-0996 ili na

Program velike dvorane
GARFIELD

komedija, animirani, avantura

  • Petak, 31.05. u 18:00
  • Subota, 01.06. u 18:00
  • Nedjelja, 02.06. u 18:00
Originalni naslov: The Garfield Movie
Redatelj: Mark Dindal
Glumci: -
Godina: 2024
Trajanje: 101 min
SINKRONIZIRANO


Nakon što se njegov divni, lagodni i siti život s Jonom i Odiejem potpuno promijeni dolaskom Garfieldovog oca Vica, Garfield mora krenuti na spektakularnu avanturu.

Nakon što se njegov divni, lagodni i siti život s Jonom i Odiejem potpuno promijeni dolaskom Garfieldovog oca Vica, Garfield će morati na avanturu koja će ga naučiti nečemu neočekivanom…

Cijena ulaznice: 3,50 €

FURIOSA: POBJEŠNJELI MAX SAGA

akcija

  • Petak, 31.05. u 20:00
  • Subota, 01.06. u 20:00
  • Nedjelja, 02.06. u 20:00
Originalni naslov: Furiosa
Redatelj: George Miller
Glumci: Chris Hemsworth, Anya Taylor-Joy, Tom Burke, Alyla Browne
Godina: 2024
Trajanje: 148 min


Mlada Furiosa je oteta iz Green Place of Many Mothers i dospjela je u ruke velikog Bikerskog Horda. Mora preživjeti mnoge izazove dok pokušava pronaći put kući.

Anya Taylor-Joy i Chris Hemsworth glume u filmskom ostvarenju "Furiosa: Pobješnjeli Max Saga" osmišljenom od strane dobitnika Oscara, genija Georgea Millera, u kojem se ostvaruje dugoočekivani povratak u ikoničan distopijski svijet koji je stvorio prije više od 30 godina s filmovima "Pobješnjeli Max". Miller sada okreće stranicu s potpuno novom, samostalnom akcijskom avanturom koja će otkriti podrijetlo moćnog lika iz višestruko nagrađivanog globalnog hita "Pobješnjeli Max: Divlja cesta". Novi film iz Warner Bros. Picturesa i Village Roadshow Picturesa produciraju Miller i njegov dugogodišnji partner, Oscarom nominirani producent Doug Mitchell ("Pobješnjeli Max: Divlja cesta", "Babe"), produciran od strane same Millerove produkcijske kuće Kennedy Miller Mitchell, koja je locirana u Australiji.
Dok je svijet propadao, mlada Furiosa je oteta iz Green Place of Many Mothers i dospjela je u ruke velikog Bikerskog Horda kojim vlada Warlord Dementus. Prolazeći kroz Wasteland, nailaze na Citadelu kojom vlada The Immortan Joe. Dok se dva Tiranina bore za dominaciju, Furiosa mora preživjeti mnoge izazove dok pokušava pronaći sredstva za put kući.

Taylor-Joy glumi u naslovnoj ulozi, a uz Hemswortha, u filmu također glume Alyla Browne i Tom Burke. Scenarij su napisali Miller i koscenarist "Mad Max:Fury Road" Nico Lathouris. Millerov kreativni tim iza scene uključuje prvog asistenta redatelja PJ Voetena i redatelja druge ekipe te koordinatora kaskadera Guya Norrisa, direktora fotografije Simona Duggana ("Hacksaw Ridge", "Great Gatsby"), skladatelja Toma Holkenborga, dizajnera zvuka Roberta Mackenziea, montažera Eliota Knapmana, nadzornika vizualnih efekata Andrewa Jacksona i kolorista Erica Whippa. Tim također uključuje druge dugogodišnje suradnike: scenografa Colina Gibsona, montažerku Margaret Sixel, miksažu zvuka Bena Osmoa, kostimografa Jenny Beavan i dizajnera šminke Lesley Vanderwalt, svaki od kojih je osvojio Oscara za svoj rad na "Pobješnjeli Max: Divlja cesta".

Cijena ulaznice: 4,00 €Program Art dvorane
ZBRKA U GENIMA

komedija

  • Petak, 31.05. u 19:00
  • Subota, 01.06. u 19:00
  • Nedjelja, 02.06. u 19:00
Originalni naslov: Cocorico
Redatelj: Julien Hervé
Glumci: Christian Clavier, Didier Bourdon, Sylvie Testud, Marianne Denicourt, Julien Pestel, Chloé Coulloud
Godina: 2024
Trajanje: 92 min


U ovoj zabavnoj komediji pratimo obitelj Bouvier-Sauvage, finoću među finoćama. Njihova kći zaljubi se u sina prodavača Peugeota - da, baš taj Peugeot!

U ovoj zabavnoj komediji pratimo obitelj Bouvier-Sauvage, finoću među finoćama. Njihova kći zaljubi se u sina prodavača Peugeota - da, baš taj Peugeot!

Cijena ulaznice: 4,00 €


Ulaznice za projekcije možete rezervirati na mob:099/855-0996 ili na