Kino projekcije

Ulaznice za projekcije možete rezervirati na mob:099/855-0996 ili na

Program velike dvorane
BRZI I NEUSTRAŠIVI

animirani, komedija, obiteljski

 • Petak, 01.03. u 17:00
 • Subota, 02.03. u 17:00
 • Nedjelja, 03.03. u 17:00
Originalni naslov: The Silk Road Rally
Redatelj: Duplicato Media d.o.o.
Glumci: Ross Venokur
Godina: 2023
Trajanje: 93 min
SINKRONIZIRANO


Zabavna obiteljska avantura koju ne smijete propustiti ovog proljeća.

Spori loris po imenu Zhi sudjeluje u bezobzirnoj automobilskoj utrci duž povijesnog Puta Svile u Kini kako bi spasio posljednje selo lora (uključujući i dom svoje bake) od rušenja i razvoja koje planira psihotična žaba po imenu Archibald Vainglorious.

Cijena ulaznice: 3,50 €

DINA: DRUGI DIO

akcija, drama, avantura

 • Petak, 01.03. u 19:00
 • Subota, 02.03. u 19:00
 • Nedjelja, 03.03. u 19:00
Originalni naslov: Dune: Part Two
Redatelj: Denis Villeneuve
Glumci: Florence Pugh, Rebecca Ferguson, Timothée Chalamet, Zendaya, Austin Butler
Godina: 2023
Trajanje: 166 min


Radnja nastavlja putovanje Paula Atreidesa, sada ujedinjenog s Chani i Fremenima, dok je na ratnom putu osvete protiv onih koji su uništili njegovu obitelj. Suočen s izborom između ljubavi svog života i sudbine poznatog svemira, nastoji spriječiti užasnu budućnost koju samo on može predvidjeti.

Cijena ulaznice: 4,00 €Program Art dvorane
NEDELJA

drama

 • Petak, 01.03. u 20:00
 • Subota, 02.03. u 20:00
 • Nedjelja, 03.03. u 20:00
Originalni naslov: Nedelja
Redatelj: Nemanja Ceranic, Milos Radunovic
Glumci: Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Milica Janevski
Godina: 2024
Trajanje: 130 min


Inspiriran istinitim događajima, donosi priču o Džeju iz najranije mladosti pa sve do velikog uspjeha koji je ostvario. Iako nije imao lako djetinjstvo, koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspio zauzeti svoje mjesto na glazbenoj sceni i kroz pjesme postao dio života mnogih.

Cijena ulaznice: 4,00 €Ženijalni dani
VOLJETI PATRICIJU HIGHSMITH
dokumentarni, biografija
 • Srijeda, 06.03. u 18:00

Originalni naslov: LOVING HIGHSMITH
Redatelj: Eva Vitija
Glumci: None
Godina: 2022
Trajanje: 83 min

Temeljen na neobjavljenim dnevnicima Patricije Highsmith, najmoćnije autorice književnog krimića 20. stoljeća, film se fokusira na njezinu potragu za vlastitim identitetom, problematičnim ljubavnim životom te baca novo svjetlo na njezino pisanje. Dosad neviđena arhivska građa isprepletena kroz glasove obitelji, prijatelja i same autorice ispisuje životopisni portret jedne od najplodnijih autorica ikad, čija su mnoga djela ekranizirana. Najpoznatiji su Nepoznati iz Nord-ekspresa, Talentirani gospodin Ripley i Carol. Carol, djelomično autobiografski roman, smatra se prvom lezbijskom pričom sa sretim yavršetkom u Americi 1950-ih.

Cijena ulaznice: besplatna projekcijaŽenijalni dani
ČELIČNE MAGNOLIJE
komedija obiteljski melodrama
 • Srijeda, 06.03. u 20:00

Originalni naslov: Steel Magnolias
Redatelj: Herbert Ross
Glumci: Sally Field, Dolly Parton, Shirley MacLaine, Daryl Hannah, Olympia Dukakis
Godina: 1989
Trajanje: 92 min

U gradiću Chinquapin u Louisiani sprema se vjenčanje. Mladenka je Shelby (Julia Roberts), tvrdoglava ljepotica za koju bi njezina majka M'Lynn (Sally Field) učinila baš sve na svijetu. Truvy (Dolly Parton) je vlasnica salona ljepote. Kako bi ogovarale stanovnike grada, u salon navraćaju Ouiser (Shirley MacLaine), najbogatija i najzločestija žena u gradu te Clairee (Olympia Dukakis), elegantna udovica. Atmosfera dodatno oživi kada se pojavi vrckava Annelle (Daryl Hannah) sa svojom zagonetnom prošlošću. Ovih šest magnolija drže se na okupu, dajući si uzajamnu podršku te na svoj način govore o usponima i padovima u životu maloga gradića na jugu. Uloga Shelby je Juliji Roberts donijela prvu nominaciju za Oscara u sporednoj ulozi.

Cijena ulaznice: 2,00 € | 15,07 knŽenijalni dani
OKUS LJUBAVI
drama, romantični
 • Petak, 08.03. u 18:00

Originalni naslov: La passion de Dodin Bouffant
Redatelj: Anh Hung Tran
Glumci: Juliette Binoche, Benoît Magimel, Emmanuel Salinger
Godina: 2023
Trajanje: 135 min

Dobitnik nagrade za najbolju režiju na festivalu u Cannesu!

Francuski kandidat za nagradu Oscar 2024.!

Godina je 1885., a Eugenie je kuharica bez premca koja posljednjih dvadeset godina radi za slavnog gurmana Dodina. Kako vrijeme prolazi, njihova strast prema gastronomiji te obostrano divljenje koje osjećaju jedno prema drugom pretvorilo se u romantičnu vezu. Zbog njihove sjajne kemije, svako sljedeće jelo koje Eugenie priprema ukusnije je i originalnije od prethodnog što izaziva zbunjenost čak i kod svjetski najpoznatijih kuhara. No, Eugenie iznimno cijeni svoju slobodu i nikada se zapravo nije željela udati za Dodina. I upravo će zbog toga Dodin odlučiti napraviti nešto što nikada prije nije: on će početi kuhati za nju.

Cijena ulaznice: 2,00 € | 15,07 knŽenijalni dani
EKSKURZIJA
drama
 • Subota, 09.03. u 18:00

Originalni naslov: EKSKURZIJA
Redatelj: Una Gunjak
Glumci: Asja Zara Lagumdžija, Nađa Spaho, Maja Izetbegović, Mediha Musilović, Izudin Bajrović
Godina: 2023
Trajanje: 93 min

Dok se njezin razred priprema za izlet, sarajevska tinejdžerica Iman privlači pažnju starijeg dečka. Kada za vrijeme igre istine ili izazova slaže da se poseksala, glasina se proširi školom i stvari izmiču kontroli. Ekskurzija je dugoiščekivani cjelovečernji prvijenac bosanske redateljice Une Gunjak, čiji je kratki film Kokoška, u njemačko-hrvatskoj koprodukciji, ovjenčan nagradom EFA-e 2014. Film je premijerno prikazan na Filmskom festivalu u Locarnu, gdje je primio posebno priznanje.

Cijena ulaznice: 2,00 € | 15,07 knŽenijalni dani
KRALJICA PLESA
obiteljski, drama
 • Nedjelja, 10.03. u 18:00

Originalni naslov: Dancing Queen
Redatelj: Aurora Gossé
Glumci: Liv Elvira Kippersund Larsson, Cengiz Al, Viljar Knutsen Bjaadal, Anne Marit Jacobsen
Godina: 2023
Trajanje: 92 min

Dvanaestogodišnja Mina možda ne zna plesati i nema puno samopouzdanja, ali to je ne sprječava da se prijavi na audiciju za školsku plesnu skupinu. Podršku pronalazi u svojoj nekonvencionalnoj baki i najboljem prijatelju, ali tu su i skeptici. Kroz suze, smijeh i vesele ritmove, Mina će razbiti vlastite barikade i oboriti vas s nogu. Kraljica plesa šarmantno je i toplo ostvarenje koje će vas podsjetiti na onaj poseban osjećaj kada zasvira pjesma koju obožavamo, kada se u vidokrugu pojavi osoba koja nam se sviđa ili kada na krilima vlastite upornosti i truda ostvarimo svoj san. Premijerno je prikazan na Berlinaleu.

Cijena ulaznice: 2,00 € | 15,07 kn


Ulaznice za projekcije možete rezervirati na mob:099/855-0996 ili na