Kino projekcije

Ulaznice za projekcije možete rezervirati na mob:099/855-0996 ili na


Program velike dvorane


MAČAK U ČIZMAMA: POSLJEDNJA ŽELJA

animirani, komedija, avantura

 • Petak, 09.12. u 17:00
 • Subota, 10.12. u 17:00
 • Nedjelja, 11.12. u 17:00

Originalni naslov: Puss in Boots: The Last Wish
Redatelj: Joel Crawford, Januel Mercado
Glumci: Ervin Baučić, Iskra Jirsak, Nikola Nedić, Dražen Bratulić, Mirela Videk Hranjec, Jan Kerekeš, Jadranka Krajina, Robert Ugrina, Aleksandar Cvjetković, Jasna Bilušić
Godina: 2022
Trajanje: 102 min


Ove godine vraća se svima omiljena mačka koja voli mlijeko, prevrtljiva je i prkosi strahu. Po prvi put u više od desetljeća, DreamWorks Animation predstavlja novu pustolovinu u Shrekovom svemiru dok odvažni odmetnik Mačak u čizmama otkriva da su njegova strast prema opasnosti i zanemarivanje sigurnosti uzeli danak.
Mačak je spalio osam od njegovih devet života, iako je usput izgubio broj. Vraćanje tih života poslat će Mačka u čizmama na njegovu najveću potragu dosad – na epsko putovanje u Crnu šumu kako bi pronašao mitsku Zvijezdu želja i vratio svoje izgubljene živote. Sa samo jednim preostalim životom,
Mačak će se morati poniziti i zatražiti pomoć od svoje bivše partnerice i neprijateljice: zanosne Kitty meke šape. Njihovoj potrazi pridružit će se i brbljavi i veseli Pas. Zajedno će naš herojski trio morati ostati korak ispred Zlatokose i zločinačke obitelji Tri medvjeda, Jacka Hornera te zastrašujućeg vuka.

Cijena ulaznice: 25 kn | 3,32€

MARGINALCI

komedija

 • Petak, 09.12. u 19:00
 • Subota, 10.12. u 19:00
 • Nedjelja, 11.12. u 19:00

Originalni naslov: MARGINALCI
Redatelj: Ljubomir Kerekeš
Glumci: Milan Pavlović, Andro Damiš, Jan Kerekeš, Ljubomir Kerekeš, Draško Zidar, Marija Krpan, Mijo Pavelko
Godina: 2022
Trajanje: 92 min


Znate li gdje je selo Črevo? Ni desno, ni levo. Samo Črevo. Tamo je Bog rekao laku noć i upravo tamo dolazi NNHTV ("Naša najnovija hrvatska televizija") snimiti prilog o hrvatskom seljaku u Europi. Predsjednik, animator kulture, blagajnica i predstavnik nacionalne manjine spremaju se za najvažniji dan u godini - skupštinu sela Črevo. Nakon smrdljivih razgovora o odvodnim jarcima i uvijek aktualne akcije "Zbogom oružje", na red dolazi priredba za Črevare uz lošu recitaciju, dobru narodnu glazbu, puno gemišta i kobasica sa senfom.
WC je blizu i svi su dobro došli. Živjeli!

Cijena ulaznice: 30 kn | 3,98€

DIVLJA NOĆ

akcija, komedija, triler

 • Petak, 09.12. u 21:00
 • Subota, 10.12. u 21:00
 • Nedjelja, 11.12. u 21:00

Originalni naslov: Violent Night
Redatelj: Tommy Wirkola
Glumci: David Harbour, John Leguizamo, Edi Patterson, Cam Gigandet, Alex Hassell
Godina: 2022
Trajanje: 101 min


Kad tim plaćenika upadne u bogato obiteljsko imanje na Badnjak, uzimajući sve unutra kao taoce, tim nije spreman za iznenadnog borca: Djeda Mraza (David Harbour – Black Widow, serija Stranger Things).

On je na terenu i on će pokazati zašto ovaj Nick nije svetac.

Cijena ulaznice: 30 kn | 3,98€


Program Art dvorane
SEKS FANTAZIJE

Komedija, drama, romantika

 • Petak, 09.12. u 20:00
 • Subota, 10.12. u 20:00
 • Nedjelja, 11.12. u 20:00

Originalni naslov: Les fantasmes
Redatelj: David Foenkinos, Stephane Foenkinos
Glumci: Monica Bellucci, Carole Bouquet, Denis Podalydes
Godina: 2022
Trajanje: 102 min


Suočeni s vlastitim seksualnim fantazijama, šest parova pokušava istražiti skrivene strane svojih intimnih života. Bez obzira osjećaju li ovi parovi seksualnu represiju ili pak, ispunjavaju vlastite fantazije, bez obzira dijele li ih jedni s drugima ili ih drže u tajnosti, svi oni u konačnici traže istu stvar: sreću, kako za sebe, tako i za svog partnera ili partnericu.

Nova neobična komedija braće Stéphanea i Davida Foenkinosa, prije svega je glumački tour-de-force koji odreda čine neponovljive Monica Bellucci i Carole Bouquet, Nicolas Bedos, Denis Podalydès, Karin Viard, Jean-Paul Rouve, kao i sjajna kanadska glumica Suzanne Clément, u ulozi krajnje duhovite i u ljubavnim igricama vješte Louise Lebrun. Nikad vulgaran, zločesti humor braće Foenkinos utemeljen je na 250 fantazija koje su ova dvojica filmaša katalogizirali te na osnovu istih napisali priču filma koji zagovara slobodu prihvaćanja naših najluđih, najtajnijih želja.

Cijena ulaznice: 30 kn | 3,98€


Ulaznice za projekcije možete rezervirati na mob:099/855-0996 ili na

Fiksni tečaj konverzije eura iznosi 7,53450 kn