U kino i bez maski

Kino projekcije

Ulaznice za projekcije možete rezervirati na mob:099/855-0996 ili na
Program velike dvorane


LOŠI MOMCI - SINK

animirani

  • Petak, 20.05. u 19:00
  • Subota, 21.05. u 19:00
  • Nedjelja, 22.05. u 19:00

Originalni naslov: The Bad Guys
Redatelj: Pierre Perifel
Glumci: Amar Bukvić, Goran Malus, Filip Juričić, Ivan Glowatzky, Iva Mihalić, Lana Blaće, Ronald Žlabur
Godina: 2022
Trajanje: 100 min


Šašava ekipa životinja odmetnika ima svoju do sad najizazovniju misiju - postati dobri građani.

Nikada nije postojala petorka tako neslavna poput loših momaka.

Elegantni džeparoš gosp. Vuk, iskusni obijač sefova gosp. Zmija, majstor prerušavanja gosp. Morski pas, snažan i kratkog fitilja gosp. Pirana i gđica. Tarantula, hackerica britkog jezika koji zovu “Webs”.

Nakon godina pljačkanja i haranja najtraženiji kriminalci svijeta su ulovljeni; u zatvoru, u zamjenu za njihovu slobodu Mr. Wolf obećaje da će Loši momci postati dobri, no ovo obećanje on ne namjerava ispuniti.

Pod mentorstvom arogantnog, ali jako slatkog zamorca Profesora Marmelata, Loši momci kreću u misiju uvjeriti svijet da su sada uzorni građani, a ne kriminalci. Usred te misije Mr. Wolf počinje sumnjati da ako bude dobar, možda će se ostvariti njegova najveća želja - biti prihvaćen. Kada novi zlikovac dođe u njihov grad hoće li Mr. Wolf moći uvjeriti ostatak ekipe da postanu The Good Guys?

Ova akcijska komedija bazirana je New York Times bestseleru. Riječ je o istoimenoj seriji knjiga Loši momci (Bad Guys) Aarona Blabeya, a režiju potpisuje Pierre Perifel. Perifelu je ovo režijski debi u dugometražnom filmu, a njegovo nam ime zvuči poznato zbog rada na filmu Kung Fu Panda (2008).

Cijena ulaznice: 20 kn

SJEĆANJA UBOJICE

akcija, triler

  • Petak, 20.05. u 21:00
  • Subota, 21.05. u 21:00
  • Nedjelja, 22.05. u 21:00

Originalni naslov: MEMORY
Redatelj: Martin Campbell
Glumci: Liam Neeson, Monica Bellucci, Guy Pearce
Godina: 2022
Trajanje: 114 min


Alex Lewis je plaćeni ubojica kojeg prati savršena reputacija i preciznost. Kad se nađe u velikoj dilemi on će odbiti dovršiti posao koji krši njegov moralni kodeks, što se naravno neće svidjeti njegovim poslodavcima. Alex potom kreće u opasnu i smrtonosnu potragu za naručiteljima ubojstva prije nego ga oni sami, ali i FBI agent Vincent Serra (Guy Pearce) pronađu. Istovremenu u bijegu od kriminalaca i agenata, Alex se bori s gubitkom pamćenja što uvelike utječe na njegove odluke i onemogućava mu da posao dovrši do kraja. Kako mu sjećanja blijede, a neprijatelji mu se približavaju, Alex će morati preispitati svaki svoj korak i odlučiti kome može vjerovati.

Cijena ulaznice: 25 kn


Program Art dvorane
DOKTOR STRANGE U MULTIVERZUMU LUDILA

SF, avantura

  • Petak, 20.05. u 20:00
  • Subota, 21.05. u 20:00
  • Nedjelja, 22.05. u 20:00

Originalni naslov: Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Redatelj: Sam Raimi
Glumci: Benedict Cumberbatch, Rachel McAdams, Elizabeth Olsen
Godina: 2022
Trajanje: 126 min


Priča o neurokirurgu svjetskog glasa dr. Stephenu Strangeu dobila je svoj samostalni nastavak. Doktor Strange otključava Multiverzum i pomiče njegove granice dalje nego ikad prije. Putovanjem u nepoznato, uz pomoć mističnih saveznika, prolazi kroz zapanjujuće i opasne alternativne realnosti Multiverzuma kako bi se suprotstavio misterioznom novom protivniku.

Cijena ulaznice: 25 kn


Ulaznice za projekcije možete rezervirati na mob:099/855-0996 ili na

Kazališne predstave

Trenutno na rasporedu nema kazališnih predstava