Kino projekcije

Rendez-vous au cinema
AVANTURA NA SJEVERU
animirani
 • Srijeda, 22.09. u 18:00

Originalni naslov: Tout en haut du monde
Redatelj: Rémi Chayé i Muhammad Omar Faruk
Glumci: -
Godina: 2015
Trajanje: 81 min

Animirani film o herojskoj ekspediciji mlade djevojke na Sjeverni pol. Film je 2015. godine dobio nagradu publike na Festivalu u Annecyju, vjerojatno najvažnijem festivalu animiranog filma u svijetu. Godina je 1892. u Sankt Peterburgu. Sašu, mladu rusku aristokratkinju, oduvijek je očaravao život njezina djeda. Taj čuveni istraživač projektirao je veličanstven arktički brod, ali se nije vratio sa svoje zadnje ekspedicije na Sjevernom polu. Kako bi sačuvala čast svoje obitelji, Saša bježi. Krenuvši prema Velikom sjeveru, prati trag svojega djeda u potrazi za njegovim čuvenim brodom. Festivali i nagrade: Annecy International Animation Film Festival / Festival du Film Francophone d’Angoulême / Athens Film Festival / Haifa Film Festival / Warsaw Film Festival / Tokyo Anime Award Festival / Seattle International Film Festival / Norwegian International Film Festival

Cijena ulaznice: 15 kn

Rendez-vous au cinema
AMELIE
komedija, romantika
 • Srijeda, 22.09. u 20:00

Originalni naslov: Amélie
Redatelj: Jean-Pierre Jeunet
Glumci: Audrey Tautou, Mathieu Kassovitz, Rufus, Yolande Moreau, Claude Peron
Godina: 2001
Trajanje: 122 min

Amélie živi u svom vlastitom svijetu u Parizu i radi kao konobarica u malom caffe baru “Dva Mlina”. Traumatizirana je majčinom iznenadnom smrću, a niti s ocem nema posebno dobre odnose. Amélie se oduševljava raznim sitnicama, i jednoga dana u svom stanu pronalazi staru kutiju sa suvenirima iz nečijeg djetinjstva. Želi naći vlasnika kutije, a nakon dužeg lutanja, jedan ekscentrični slikar upućuje je na pravi trag i ona anonimno vraća kutiju vlasniku. To mijenja njegov život i Amélie odlučuje potražiti i druge živote koje bi trebalo uljepšati i oplemeniti. Pokušavajući osloboditi emocije svog oca, ukrade njegovog vrtnog patuljka, nagovara susjedu Philomene, stjuardesu, da njenom ocu šalje fotografije s “puta oko svijeta”, piše lažna ljubavna pisma svojoj kućepaziteljici potpisujući se kao njen pokojni suprug, pronalazi ljubavne partnere svojim poznanicima, ali, tko će popraviti i uljepšati njen vlastiti život? Film je imao 5 nominacija za Oscara, a osvojio je 2 BAFTA nagrade, 4 Cezar nagrade te 4 nagrade Europske filmske akademije među kojima su i one za najbolji europski film i redatelja. Film „Amelie“ je osvojio još 46 filmskih nagrada širom svijeta.

Cijena ulaznice: 15 kn

Revija hrvatskog filma
LJUBAV OKO SVIJETA
dokumentarni
 • Četvrtak, 23.09. u 20:00

Originalni naslov: LJUBAV OKO SVIJETA
Redatelj: Anđela Rostuhar & Davor Rostuhar
Glumci: Anđela Rostuhar & Davor Rostuhar
Godina: 2021
Trajanje: 75 min

Od dubokih amazonskih šuma i zabačenih sela na Himalaji, preko malih pacifičkih zemalja i afričkih slamova, sve do najvećih svjetskih metropola, dokumentarac nam prikazuje 33 različite priče o ljubavi i braku, izazovima i borbama, usponima i padovima, stvarajući jedinstvenu ljubavnu priču koja nas podsjeća kako ljubav nikada ne može biti jednostavna i kako je, istovremeno, tek nekoliko stvari na Zemlji jednostavno poput ljubavi.

Cijena ulaznice: 25 knMALI ŠEF: OBITELJSKI POSAO - SINK

animirani

 • Petak, 24.09. u 17:00
 • Subota, 25.09. u 17:00
 • Nedjelja, 26.09. u 17:00

Originalni naslov: THE BOSS BABY: FAMILY BUSINESS
Redatelj: Tom McGrath
Glumci: Luka Peroš, Ronald Žlabur, Mila Elegović, Ervin Baučić, Marko Makovičić, Hana Hegedušić
Godina: 2021
Trajanje: 107 min


U nastavku DreamWorks-ove hit animirane komedije, braća Templeton – Tim (originalni glas daje James Marsden) i njegov mlađi brat Ted (originalni glas daje Alec Baldwin) – odrasli su ljudi te su se udaljili jedan od drugoga. Tim je oženjen, postao je otac i prava kućanica. Ted je šef u velikom investicijskom fondu. U njihov život ulazi novi Mali šef s revolucionarnim I can stavom koji će ih ponovo spojiti i pokrenuti novi obiteljski posao. Tim i njegova žena, Carol (originalni glas daje Eva Longoria) koja je šef u kući, žive u predgrađu sa super pametnom sedmogodišnjom kćerkom Tabithom (originalni glas daje Ariana Greenblatt), i pre slatkom bebom Tinom (originalni glas daje Amy Sedaris). Tabitha, koja je prva u svom razredu na Acorn Centru za obrazovanje mladih, idealizira ujaka Teda i želi postati kao on, ali Tim se boji da radi previše te da će izgubiti normalno djetinjstvo i odrastanje. Kada Tina otkriva da je u biti tajni agent za BabyCorp na misiji otkrivanja mračnih tajni iza Tabithine škole i njezinog mističnog osnivača Dr. Erwina Armstronga (originalni glas daje Jeff Goldbum), obitelj Templeton se ujedinjuje na neočekivani način, te ponovo shvaća smisao prave obitelji i onoga što je u životu važno.

Cijena ulaznice: 20 kn

KRALJICE KUPONA

komedija

 • Petak, 24.09. u 19:00
 • Subota, 25.09. u 19:00
 • Nedjelja, 26.09. u 19:00

Originalni naslov: QUEENPINS
Redatelj: Aron Gaudet, Gita Pullapilly
Glumci: Kristen Bell, Kirby Howell-Baptiste, Vince Vaughn, Paul Walter Hauser
Godina: 2021
Trajanje: 111 min


Radnja je temeljena na istinitoj priči o najvećoj prevari krivotvorenim kuponima u povijesti SAD-a. Kristen Bell je u ulozi nezadovoljne domaćice iz prigradskog naselja koja radi na „poduzetničkom” projektu osnivanja ilegalnog kluba s kuponima kojim ona i njezini partneri varaju velike prehrambene i ostale kompanije, dok štede milijune dolara članovima kluba.

Cijena ulaznice: 25 kn

IZA REŠETAKA

akcija, triler

 • Petak, 24.09. u 21:00
 • Subota, 25.09. u 21:00
 • Nedjelja, 26.09. u 21:00

Originalni naslov: COPSHOP
Redatelj: Joe Carnahan
Glumci: Gerard Butler, Frank Grillo, Toby Huss
Godina: 2021
Trajanje: 108 min


Priča prati lukavog prevaranta koji bježi od plaćenog ubojice. Osmišljava shemu kako se sakriti u policijskoj postaji u malom gradu - ali kad se ubojica pojavi na stanici, nesretni policajac novak nađe se, ni kriv ni dužan, na nišanu…

Cijena ulaznice: 25 kn


Ulaznice za projekcije možete rezervirati na mob:099/855-0996 ili na

Kazališne predstave

Trenutno na rasporedu nema kazališnih predstava