Najave kino projekcija:

 

PROGRAM VELIKE DVORANE

TROLOVI: SVJETSKA TURNEJA – SINK

animirani

  • petak, 30.10. od 18:00
  • subota, 31.10. od 18:00
  • nedjelja, 01.11. od 18:00

Popularni Trolovi se vraćaju! Veliki hit iz 2016. godine dobiva nastavak jer se mala stvorenja koja vole pjevati i plesati vraćaju na velike ekrane 2020. godine. Trolovi će u svojim pustolovinama otkriti da nisu sami i da uz njih postoji još pet različitih Trolovskih plemena, svatko sa svojim glazbenim žanrom: Funkom, Countryiem Technom, Klasikom, Popom i Rockom. Tvorci Shreka i Malog šefa kreću u novu glazbenu avanturu u kojoj će se naći i originalna muzika Justina Timberlakea koji je zaradio nominaciju za Oscara za pjesmu „Can’t Stop the Feeling!”. Trolovi Svjetska turneja režira Walt Dohrn, koji je radio i na prvom nastavku Trolova, dok je producent Gina Shay. Članica hard-rock plemena Kraljica Barb uz pomoć svog oca Kralja Thrasha želi uništiti sve ostale glazbene žanrove kako bi mogao rock zavladati. Kako bi se spriječio taj crni scenarij sva ostala plemena se moraju ujediniti u obrani svijeta i glazbe.

Cijena ulaznice: 20 kn

IGRA STRAVE  

horor

  • petak, 30.10. od 20:00
  • subota, 31.10. od 20:00
  • nedjelja, 01.11. od 20:00

Come Play je nova vizija horora. Mladi Azhy Robertson je u ulozi Olivera, usamljenog mladića koji se osjeća drugačije od svih ostalih. Na svojem tabletu očajnički traži prijatelja u kojem bi našao utjehu i utočište. Upravo tamo tajanstveno stvorenje pokušava ući u njegov svijet a Oliverovi se roditelji moraju boriti kako bi spasili sina od tog jezivog stvorenja.

Cijena ulaznice: 25 kn

 

PROGRAM ART DVORANE

Kino Slatina zadržava pravo izmjene filmova i satnice prikazivanja.

 Rezervacija ulaznica

 

Kazališne predstave:

Prosti Faktori – StandUpComedy – Marko Dejanović (BiH)

Nakon rasprodane i urnebesne Boce Istine u Slatinu stiže još jedna Stand Up C😂medy poslastica – Prosti Faktori, show by dežurni Bosanac

Marko Dejanović

. U srijedu 28. listopada od 20 sati u Kinu Slatina saznajte zašto nitko sa ovog showa ne izlazi ravnodušan.
Sve mjere zaštite se poštuju, kapacitet je bitno smanjen, uzmite ulaznice u pretprodaji (s popustom) i sigurno ćemo se smijati.
————————————————————-
🎤 PROSTI FAKTORI: Sex, muško ženski odnosi, crkva, politika – nema tabua! Ovo je show koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Misli koje se u njemu izgovaraju mnoge su nasmijale do suza, ali su nekima i povrijedile osjećaje ćudoređa. Ima tu svega. Ima raznih prostota. Svašta se rastavlja. Na proste faktore.
– Upozorenje: Show nije primjeren za mlađe od 16 godina..

🎤 O KOMIČARU: Često oslovljavan i kao Panda ili #NapušenaPanda, Marko Dejanović u solo showu #ProstiFaktori pred publiku istresa svoj pretjerano analitični, pretjerano seksualizirani i često šokantni mozak. Na pitanje zašto to radi, odgovara ‘zbog straha’.
‘Svojim strahovima se treba narugati, kao i strahovima društva u obliku tabu tema ili malograđanskog puritanstva.’
➤UPAD: 50Kn,
❗️ POPUST❗️ 10kn na sve ulaznice kupljene u pretprodaji (do 27.10.).
➤PRODAJA:
– Od 7h do 15h svaki radni dan u uredima POU Slatina.
– Od 19.30h na blagajni kina prije svake kino projekcije ili predstave.
Vidimo se 😉