RASPORED KAZALIŠNIH PREDSTAVA

Luka Vidović - "U čemu je trik"

  • Ned, 28.04. u 16:00


Luka Vidović slavi 25 godina karijere serijalom predstava za cijelu obitelj 'U čemu je trik?
Čuveni mađioničar ove godine slavi 25 godina karijere, a tu obljetnicu će proslaviti serijalom predstava za cijelu obitelj 'U čemu je trik?'
U Pučkom otvorenom učilištu Slatina nastupa 28. travnja u 16 sati.
Osim u Hrvatskoj, Luka Vidović je tražen i izvan naših granica pa je tako u New Yorku imao čast odmjeriti snage s najboljim svjetskim mađioničarima na najpopularnijem američkom live mađioničarskom showu Monday Night Magic.
Taj je poziv uslijedio nakon što su organizatori vidjeli njegov televizijski nastup na legendarnom Penn&Teller showu.
Luka je jedinstvena osoba na našoj showbusiness sceni jer već 25 godina vrijedno, uporno i nepokolebljivo živi i radi svoj dječji san, a to je magija. Nikada nije odustao od svog životnog poziva iako se kroz ovih četvrt stoljeća susretao s brojnim predrasudama, na početku zbog slavnih roditelja pa dalje zbog sumnji u ozbiljnost mađioničarskog posla. Živi je svjedok da taj posao zahtjeva iznimnu discipliniranost, usredotočenost i nebrojeno sati vježbe, stoga živi život poput nekog sportaša, držeći se reda bez kojeg ne bi mogao razvijati svoju vještinu, biti konstantno na putu i uz sve to zadržati iskru koja ga je i uvela u svijet čarolije.

Svoje ulaznice možete kupiti vikendom na blagajni Kino Slatina ili radnim danom u našim uredima na 1. katu.
Vidimo se!

Cijena ulaznice: 6,00€